https://eindeloostheaterwerk.nl/toekomst/_427____NL
Afrekenen
Tickets bestellen
 
1
2
3
4

Toekomstige projecten

De Theaterroute komt terug in Huizen!

De eerste twee edities van de Theaterroute, in 2017 en 2018, waren een groot succes. Alle kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht en de respons was juichend en overweldigend.

Bezoekers konden genieten van acht intieme verwonderende en wervelende voorstellingen op prachtige historische locaties in het hart van het pittoreske Huizen. Tientallen zangers, dansers, theatermakers en vertellers zorgden voor een onvergetelijke belevenis!

Bekijk hier de website van "de Theaterroute".

Nieuw en nog groter. 

Op 26, 27, 28, 29 en 30 maart 2019 is de nieuwe editie van de Theaterroute, te beleven in Huizen. Inderdaad, vijf avonden dit jaar. Dinsdag 26 maart is een try-out avond. Op woensdag 27 maart vindt de feestelijke première plaats.

Na het Melkmeisje en de Visser, staan dit jaar de Kaasmakers in de schijnwerpers. De titel van de editie 2019 is dan ook: “In de ban van de Kaasmakers”.

De voorstellingen zijn nieuw, maar nog steeds gebaseerd op waargebeurde verhalen, sagen en legenden uit de rijke geschiedenis van het eeuwenoude Huizen. Met dit jaar nog meer voorstellingen, acteurs, vertellers, zangers en dansers. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe, verrassende locaties te bewonderen. Verder is het dit jaar opnieuw mogelijk om voor twee avonden een passe partout te bestellen, zodat u zeker weet dat u alle voorstellingen kunt meemaken.

De kaartverkoop start op 19 november, via deze website

Theaterroute Nederland

Op dit moment zijn meer Theaterroutes in Nederland volgens het beproefde concept van Eindeloos Theaterwerk in voorbereiding.

Kerst Dinnershow

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de eerste Kerst Dinnershow  op een prachtige locatie in Huizen. Hou deze website in de gaten voor meer nieuws!