https://eindeloostheaterwerk.nl/toekomst
Foto's:
Ellen Cornegoor Fotografie
Andy Doornhein www.andydoornhein.nl
Gerda Woltinge www.juffrouwjannie.org
Afrekenen
Tickets bestellen
 
1
2
3
4

Toekomstige projecten

Scrooge komt naar Huizen!

"Scrooge in Porterhouse"Na het succes van de Theaterroute Huizen komen de makers van de Theaterroute nu met een nieuw en bijzonder project: de Kerstdinnershow.

Op 23 en 24 december 2019 presenteert Eindeloos Theaterwerk de eerste Kerstdinnershow in Porterhouse, te Huizen, met de titel: “Scrooge in Porterhouse”.


“Scrooge in Porterhouse”, is genieten van een feestelijk driegangen diner terwijl u middenin een muzikaal verhaal zit. De voorstelling is gebaseerd op “a Christmas Carol” van Charles Dickens.

Verhaal

Een gierige oude directeur van een accountantskantoor, Scrooge, is van plan om tijdens de kerst gewoon door te werken. Hij haat de kerstdagen en heeft geen enkele zin om speciale aandacht aan dit feest te schenken. Hij gaat niet in op de uitnodiging voor een kerstdiner en zijn personeel krijgt met pijn en moeite een dag vrij. Voor hem geen kerstboom of kaarsen en al helemaal geen kerstliedjes. Intens sacherijnig slaat hij zich door de adventstijd heen. Maar dan gebeurt er iets wonderlijks. Op kerstnacht wordt Scrooge bezocht door een mysterieuze figuur die hem meevoert langs zijn verleden. Vanaf dat moment verandert alles… Het verhaal is in een eigentijds en muzikaal jasje gestoken en wordt gebracht door zangers en acteurs die u zult herkennen uit de Theaterroute.

“Scrooge in Porterhouse”, een humoristische en ontroerende voorstelling, met zang en live muziek en een heerlijk diner in een prachtige omgeving, waardoor u helemaal in de kerstsfeer komt!

Met: o.a. Martijn van Will, Johan Verheij, Nyncke Bergman, Saskia Egberts, Lara Coret, Marie Louise Nelemans, Annelies Fleskens.

De Theaterroute komt terug in Huizen!

De eerste twee edities van de Theaterroute, in 2017 en 2018, waren een groot succes. Alle kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht en de respons was juichend en overweldigend.

Bezoekers konden genieten van acht intieme verwonderende en wervelende voorstellingen op prachtige historische locaties in het hart van het pittoreske Huizen. Tientallen zangers, dansers, theatermakers en vertellers zorgden voor een onvergetelijke belevenis!

Bekijk hier de website van "de Theaterroute".

Nieuw en nog groter. 

Op 26, 27, 28, 29 en 30 maart 2019 is de nieuwe editie van de Theaterroute, te beleven in Huizen. Inderdaad, vijf avonden dit jaar. Dinsdag 26 maart is een try-out avond. Op woensdag 27 maart vindt de feestelijke première plaats.

Na het Melkmeisje en de Visser, staan dit jaar de Kaasmakers in de schijnwerpers. De titel van de editie 2019 is dan ook: “In de ban van de Kaasmakers”.

De voorstellingen zijn nieuw, maar nog steeds gebaseerd op waargebeurde verhalen, sagen en legenden uit de rijke geschiedenis van het eeuwenoude Huizen. Met dit jaar nog meer voorstellingen, acteurs, vertellers, zangers en dansers. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe, verrassende locaties te bewonderen. Verder is het dit jaar opnieuw mogelijk om voor twee avonden een passe partout te bestellen, zodat u zeker weet dat u alle voorstellingen kunt meemaken.

De kaartverkoop start op 19 november, via deze website

Theaterroute Nederland

Op dit moment zijn meer Theaterroutes in Nederland volgens het beproefde concept van Eindeloos Theaterwerk in voorbereiding.