https://eindeloostheaterwerk.nl/toekomst
Foto's:
Ellen Cornegoor Fotografie
Andy Doornhein www.andydoornhein.nl
Gerda Woltinge www.juffrouwjannie.org
Afrekenen
Tickets bestellen
 
1
2
3
4

Toekomstige projecten

De Theaterroute komt terug in Huizen!

De eerste drie edities van de Theaterroute, in 2017, 2018 en 2019 waren een groot succes. Alle kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht en de respons was juichend en overweldigend.

Bezoekers konden genieten van acht intieme verwonderende en wervelende voorstellingen op prachtige historische locaties in het hart van het pittoreske Huizen. Tientallen zangers, dansers, theatermakers en vertellers zorgden voor een onvergetelijke belevenis!

Theaterroute

Bekijk hier de website van "de Theaterroute".

Nieuw en nog groter. 

Op 23, 24, 25, 26. 27 en 28 maart 2020 is de nieuwe editie van de Theaterroute, te beleven in Huizen. Inderdaad, zes avonden dit jaar. Maandag 23 maart is een try-out avond. Op dinsdag 24 maart vindt de feestelijke première plaats.

Na het Melkmeisje, de visser en de Kaasmakers, staan dit jaar de strijders van de bevrijding in de schijnwerpers. De titel van de editie 2020 is dan ook: “De strijd van de bevrijders”.

De voorstellingen zijn nieuw, maar nog steeds gebaseerd op waargebeurde verhalen, sagen en legenden uit de rijke geschiedenis van het eeuwenoude Huizen. Met dit jaar nog meer voorstellingen, acteurs, vertellers, zangers en dansers. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe, verrassende locaties te bewonderen. Verder is het dit jaar opnieuw mogelijk om voor twee avonden een passe partout te bestellen, zodat u zeker weet dat u alle voorstellingen kunt meemaken.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, via deze website en via de website van theaterroute-huizen.nl

Theaterroute Nederland

Op dit moment zijn meer Theaterroutes in Nederland volgens het beproefde concept van Eindeloos Theaterwerk in voorbereiding.